Virolahtelaispanimon oluet menestyivät Lontoossa järjestetyssä olutkilpailussa

Mitaleja saivat kaikki kolme Takatalo & Tompuri Breweryn kisaan lähettämää olutta.

Virolahdella toimiva maatilapanimo Takatalo & Tompuri Brewery menestyi Lontoossa järjestetyssä olutkilpailussa. Mitaleja saivat kaikki kolme kisaan lähetettyä olutta, jotka kilpailivat eri sarjoissa.

Kaski Pils sai tuplakultaisen mitalin Kellerpils-sarjassa, Kaski Ruislager kultaisen mitalin Other Rye Beer Styles -sarjassa ja Kasvi Vahva Lager kultaisen mitalin Maibock / Helles Bock -sarjassa.

– Olemme todella innoissamme, että oluemme menestyivät jälleen niin hyvin European Beer Challenge 2021 -kilpailussa. Erityisen kiitollisia olemme vahvan lagerin kultamitalista. Olut on uusin tuotteemme ja se ehti juuri valmistua ennen kisaoluiden lähettämistä, eli tankista pulloon ja maailmalle, kertoo yrittäjä Mikko Suur-Uski tiedotteessa.

Oluet maistellaan sokkona

European Beer Challenge on olutkilpailu, jossa tuomareina toimivat oluen ostajat eli maahantuojat, jakelijat, tukkukauppiaat sekä ravintola- ja pubiketjujen juomaostajat.

Oluet maistellaan sokkona, mikä mahdollistaa tasavertaisen kilpailun ja perustuu täysin aistinvaraisiin arvioihin. Kilpailussa on lukuisia eri kategorioita ja eniten pisteitä saaneet oluet palkitaan EBC:n mitalein. Kilpailuun osallistui tuhansia oluita 39 eri maasta.

Takatalo & Tompuri Brewery on Virolahdella pian viisi vuotta toiminut lager-oluisiin erikoistunut maatilapanimo, jonka valikoimissa on tällä hetkellä 11 eri olutta.

Erityisen kiitollisia olemme vahvan lagerin kultamitalista.

Mikko Suur-Uski

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka