Kymsote: Alueellamme ei ole todettu yhtään uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on kaksi koronapotilasta

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 74 027 näytettä.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 440 koronavirustartuntaa. Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella ei ole todettu tänään yhtään uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Muissa Etelä-Kymenlaakson kunnissa ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 495 koronatartuntaa, Haminassa 186, Pyhtäällä 45, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 676.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 440 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronapotilasta. ​Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 74 027 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 2 078​​​​.​

Suomessa 117 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 117 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana tartuntoja on todettu 3 032, mikä on 1 754 tapausta vähemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on todettu Suomessa 87 345.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka