Kymsote päivitti Kymenlaakson altistumispaikkoja – Karhuvuoren Bar Josessa on voinut altistua koronalle

Altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 10.5.

Kymsote neuvoo ravintolassa samaan aikaan olleita tarkkailemaan mahdollisia koroavirukseen sopivia oireita. Pekka Ruissalo

Ella Rantalainen

Kymsoten verkkosivuilla olevaan altistumispaikkojen listaan on tällä viikolla tullut uusia merkintöjä. Listalle on lisätty Kotkassa sijaitseva Bar Jose, jossa on voinut altistua koronavirukselle.

Altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 10.5. kello 15-16. Samassa baarissa on tapahtunut korona-altistumisia myös toukokuun 2. ja 1. päivinä.

Kymsote neuvoo altistumispaikassa samaan aikaan olleita tarkkailemaan mahdollisia koronavirukseen sopivia oireita seuraavan 14 vuorokauden ajan. Koronaviruksen oireiksi lasketaan väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus ja ripuli.

Jos oireita ilmenee, on syytä tehdä oirearvio verkossa omaolo.fi-sivustolla tai oirekysely osoitteessa koronabotti.hus.fi. Myös Päivystysapuun on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimitse numerosta 116 117. Kymsoten mukaan omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka