THL: Kotkassa neljä uutta koronatartuntaa, Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta

Tartuntoja on raportoitu Suomessa koko pandemian aikana yhteensä 85 344.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Marko Kauko

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 480 koronavirustartuntaa, Haminassa 184, Pyhtäällä 45, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 666.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 410 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta.

Suomessa 267 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 267 uutta koronavirustartuntaa, ilmoittaa THL.

Kahden viime viikon aikana tartuntoja on todettu 4 122, kun edeltävien kahden viikon aikana tartuntoja todettiin 6 864. Tartuntamäärä on siis vähentynyt 2 742:lla.

Tartuntoja on raportoitu Suomessa koko pandemian aikana yhteensä 85 344. Virukseen liittyviä kuolemia oli todettu eiliseen mennessä 902.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka