Jäteasema tulee päiväksi Virolahdelle – Kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä kodin sähkölaitteet otetaan vastaan maksutta

Jäteasemalla ei saa asioida, jos tulijalla on lieviäkään flunssaoireita.

Kiertävälle jäteasemalle voi maksutta tuoda vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metallia. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto

Kymenlaakson Jäte tuo jäteasemapalvelut päiväksi Virolahdelle huhtikuun viimeisenä lauantaina.

Palvelu järjestetään ulkotiloissa. Asiakkaita pyydetään pitämään vähintään kahden metrin turvavälit, mikäli jonoja muodostuu.

– Asiakkaiden on huolehdittava myös käsihygieniastaan eikä jäteasemalla saa asioida, jos on lieviäkään flunssaoireita, kerrotaan yhtiön tiedotteessa.

Jäteaseman palvelut tuodaan Virolahdelle kesäkaudella kerran kuukaudessa.

Enintään peräkärryllinen jätteitä

Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin.

– Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia eikä pilaantuvaa talousjätettä. – Kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä kodin sähkölaitteet otetaan vastaan maksutta. Muusta jätteestä peritään jäteasemien hinnaston mukainen maksu. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit ja luottokortit.

Jäteasema palvelee asukkaita Virojoella lauantaina 24.4. kello 9–13 kunnan entisellä varikolla osoitteessa Opintie 5. Lisätietoa löytyy Kymenlaakson Jätteen nettisivuilta .

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka