Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huutjärven koulussa Pyhtäällä kaksi uutta koronatartuntaa – Kaksi uutta luokkaa etäopetukseen

Oppilaat ja huoltajat saivat tiedon asiasta Wilma-järjestelmän kautta jo sunnuntaina. Ennestään Huutjärvellä on koronatartuntojen vuoksi etäopetuksessa jo yksi kolmas luokka.

Pyhtään Huutjärven koulussa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Tartunnoista johtuen kaksi uutta luokkaa siirrettiin etäopetukseen maanantaina 19. huhtikuuta. Oppilaat ja huoltajat saivat tiedon asiasta Wilma-järjestelmän kautta jo sunnuntaina.

– Nyt etäopetukseen siirretyt luokat ovat kolmannella ja kuudennella asteella. Jo ennestään Huutjärvellä on koronatartuntojen vuoksi etäopetuksessa yksi kolmas luokka, kerrotaan kunnan nettisivuilla.

Pyhtään valmiusjohtoryhmä ja Kymsote ovat keskustelleet tilanteesta maanantaiaamuna. Kymsote on onnistunut jäljittämään tartuntaketjut, eikä toistaiseksi ole tarvetta muille rajoitustoimille. Valmiusjohtoryhmä seuraa tilannetta yhteistyössä Kymsoten kanssa.