Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten palvelunumeroihin tulee muutoksia 20. huhtikuuta alkaen

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasneuvonnan palvelunumero ja aikuissosiaalityöpalveluiden palvelunumero muuttuvat huomenna tiistaina.

Kymsoten palvelunumerouudistus tuo seuraavaksi muutoksia palvelunumeroihin mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä aikuissosiaalityön palveluissa. Vanhoista puhelinnumeroista on uudelleen ohjaus kuuden kuukauden ajan uusiin numeroihin.

Huomisesta keskiviikosta 20. huhtikuuta alkaen mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasneuvonnan palvelunumero on 05 220 2150.

Aikuissosiaalityöpalveluiden palvelunumero on puolestaan 05 220 6225. Soitettaessa aikuissosiaalityön puhelinpalveluun, on nauhoitteelta kuunneltava ohjeet tarkasti.

Kymsoten tiedotteen mukaan linjalle on mahdollista jäädä odottamaan asiakaspalvelijan vapautumista. Osaan palveluista on mahdollisuus myös jättää takaisinsoittopyyntö. Mikäli soittajan puhelinnumero on salainen, ei takaisinsoittopyyntöä voi jättää.