THL: Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa neljä – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa seitsemän koronapotilasta

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1363 koronatartuntaa, Suomessa lähes 83 000.

Kymsote kertoo, että sen alueella on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tänään todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, samoin Kouvolassa. Pyhtäällä on todettu yksi uusi tartunta. Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 457 koronatartuntaa, Haminassa 175, Pyhtäällä 36, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 655.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 363 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta.

Suomessa 400 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 400 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu vajaat 5 800 tartuntaa, mikä on noin 3 100 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa pandemian alusta lähtien lähes 83 000.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka