Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hamina jakoi sote-yhdistyksille yli 20 000 euroa – Avustukset on tarkoitettu työllisyyttä ja osallisuutta tukevaan toimintaan

Suurimman summan kuittasi Etelä-Kymen työttömät ry.

Hamina on avustanut sote-yhdistysten työllisyyttä ja osallisuutta koskevaa toimintaa 20 150 eurolla. Avustukset on tarkoitettu virkistys-, liikunta- ja harrastustoimintaan sekä vertaistukitapaamisiin ja tapahtumajärjestelyihin.

Erillisistä liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoavustusten jakamisesta on päättänyt hyvinvointivaliokunta. Sote-avustuksista on tehnyt viranhaltijapäätöksen osallisuusjohtaja Pia Nordman.

Suurimman 15 000 euron suuruisen sote-avustuksen saa Etelä-Kymen työttömät. Muut avustusten saajat ovat Eläkeliiton Vehkalahden yhdistys 2 200 euroa, Haminan seudun Oloneuvokset 1 800 euroa, Haminan seudun Reumayhdistys 500 euroa, Vehkalahden – Haminan Kotien puolesta 400 euroa, Kymenlaakson Aivovammayhdistys 150 euroa ja Suomen Amputoidut/Haminan vertaisryhmä 100 euroa.