THL: Kotkassa viisi uutta koronatartuntaa ja Pyhtäällä yksi – Kymsoten alueella on tutkittu tähän mennessä 67 491 koronanäytettä

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa seitsemän koronaviruspotilasta.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tänään todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tänään todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronatartuntaa ja Pyhtäällä yksi. Haminassa, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 451 koronavirustartuntaa, Haminassa 175, Pyhtäällä 35, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 650.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 347 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta.​

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 67 491 koronanäytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 3 166.

Suomessa 225 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 225 uutta koronatartuntaa. Kahden viime viikon aikana tartuntoja on todettu reilu 3 000 vähemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka