Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Vinttikoirabussi vähän äkkiä takaisin puistoon

Ei roskata! Kaikki joutuu kärsimään siitä, että luonnossa on roskia. Esimerkiksi koulumatkoilla ja kauppareissuilla ja vaikka missä, eikä se ole kenestäkään kivaa. – Matleena Metsämuuronen 9 v.

Sanna Marin on paniikissa, lupasi normaalin juhannuksen vaikka viikko sitten oli laittamassa liikkumiskieltoa, suosio alkaa hiipua.

Jos rokotteen sivuvaikutusten määrä, voimakkuus ja kesto korreloivat koronaan tehoamisen kanssa niin Astra-Zenega on osunut napakymppiin!

Hyvä, että Onnikka poistettu. Nuoret tytöt käyttivät sitä iltaisin/öisin wc:nä.

Kiitos Kymsote, riskiryhmäläisinä jouduimme perumaan rokotusajat ja lupasitte soittaa kun taas voidaan rokottaa. Soitto tuli eilen, saimme uudet ajat eikä rokoteta Astralla.

Kotkassa huutava pula näyttelytiloista! Merimonsterit-näyttely Vellamossa jatkaa ja porskuttaa vuodesta toiseen ja valtaa tilaa! Onkohan lapsetkaan kiinnostuneet moisesta? Heille tämä ilmeisesti on tarkoitettu?

Miten kaupungintalolla nyt vasta on huomattu pyörätien puuttuminen Kuusiseen? Uusi jalkakäytävä on ylileveä! Pieni lisälevennys sitä tehtäessä olisi ratkaissut nykyisen pyörätieongelman jo silloin.

Vinttikoirabussi vähän äkkiä takaisin puistoon. Se kuuluu kaupungin historiaan ja on lasten mieluisin leikkipaikka.

Synnitön heittää ensimmäisen kiven. Kytätäänpä enempi omaa käyttäytymistä.

Ristinkallio on hyvä ja rauhallinen alue asua. Taloissa kivat pienet pihat, leikkikenttä ja koulu vieressä sekä hyvä kauppa. Lenkkeilymaastot aukeaa takapihalta. Kesälläkin kuin maalla asuisi. Ilman ilkivaltaa yli 40 vuotta! Miksi parjataan?

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka