THL: Kotkassa 10 uutta koronatartuntaa, Haminassa kolme, Pyhtäällä kaksi ja Kouvolassa yksi – Sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta

Suomessa uusia koronatartuntoja on todettu 419. Suomessa on koko epidemian aikana raportoitu runsaat 81 000 koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on todettu 12 uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään 12 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkasssa on todettu 10 uutta koronatartuntaa, Haminassa kolme, Pyhtäällä kaksi ja Kouvolassa yksi. Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 437 koronatartuntaa, Haminassa 169, Pyhtäällä 32, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 643.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 317 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta.

Suomessa 419 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 419 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisen kahden viikon aikana tartuntoja on raportoitu 6 813. Se on 2 676 tartuntaa vähemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kaikkiaan Suomessa on koko epidemian aikana raportoitu runsaat 81 000 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka