Bastionin Kesäteatteri Haminassa satsaa elokuuhun, kesäkuun esitykset on peruttu – Otto Kanerva:" Voimme vain spekuloida ja tuijottaa kristallipalloon"

Koronapandemia rajoittaa kesäteattereiden toimintaa myös tänä vuonna.

Syntipukkia Bastionin Kesäteatterissa tähdittävät näyttelijät Ville Keskilä, Jane Kääriäinen ja Mikko Kivinen . Bastionin Kesäteatteri

Johanna Vehkaluoto

Vuosi sitten kesäteattereissa oli tyhjät katsomot koronapandemian takia. Myös Bastionin Kesäteatteri siirsi esitykset vuodella eteenpäin. Tänäkin vuonna korona rajoittaa teattereiden toimintaa.

– Tämänhetkiset rajoitukset eivät mahdollista toimintaa. Voimme vain spekuloida ja tuijottaa kristallipalloon, pohtii toimitusjohtaja Otto Kanerva.

Kanerva on kuitenkin toiveikas tulevan kesän suhteen ja muistuttaa, että teattereissa ei ole juurikaan ilmi tulleita altistuksia ja että ohjeistuksia on valtakunnallisesti noudatettu erittäin tunnollisesti.

– Kesäkuulle suunnitellut esitykset jouduimme ikävä kyllä perumaan, mutta elokuuhun luotamme.

Syntipukki nousee lavalle elokuussa

Tulevana kesänä Bastionin Kesäteatterissa Haminassa nähdään romanttinen komedia Syntipukki. Näytelmä on komedia miehestä, joka työskentelee tavaratalossa syntipukkina. Hänen harteilleen kasataan syyt muiden tekemistä virheistä.

Agapetuksen klassikkoa tähdittävät näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kaija Kiiski, Jane Kääriäinen ja Kalle Pylvänäinen.

Syntipukki Bastionin Kesäteatterissa 18.–28.8.2021.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka