Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilkivallan tekijä riehui eri puolilla Haminaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, poltti postilaatikoita ja roska-astian – Poliisi pyytää havaintoja

Poltetuista postilaatikoista on tehty rikosilmoituksia.

Useita postilaatikoita ja roska-astia on poltettu Haminassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Rikosylikonstaapeli Jarmo Rahkola Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että polttamiset tapahtuivat eri puolilla Haminaa.

Postilaatikoita paloi Makasiinintiellä Husulassa, Rajankujalla Summassa ja Kolsilassa. Kolsilantiellä poltettiin 600 litran roska-astia postilaatikoiden ohella.

Rahkolan mukaan rikosilmoitus on tehty neljästä postilaatikosta. Tihutyöt tehtiin ennen aamuyötä. Osa huomasi postilaatikkojensa palavan liekeillä, mutta osa huomasin asian vasta kun ne olivat palaneet.

Poltetut laatikot olivat yksittäin olevia omakotitalojen postilaatikoita.

Rahkola kuvaa ilkivaltaa harvinaiseksi ja erikoiseksi tapaukseksi. Jos tekijä on sama, hän on todennäköisesti liikkunut autolla eri puolilla kaupunkia.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 559.

Juttua muokattu 1.4. klo 11.19: Vaihdettu tapahtuma-ajan aikamuotoa