Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten alueella on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa – Suomessa uusia tartuntoja on 420

Tähän mennessä Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 148 koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on tänään todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään kahdeksan uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa kahdeksan ja Kouvolassa viisi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 355 koronavirustartuntaa, Haminassa 121, Pyhtäällä 29, Virolahdella 16 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 602.

Tähän mennessä Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 148 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronapotilasta.

Suomessa 420 uutta tartuntaa

Tänään on raportoitu 420 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Uusien koronatartuntojen määrä on laskussa. Viimeisen kahden viikon aikana on todettu uusia tartuntoja 505 kappaletta vähemmän kuin niitä edeltäneellä kahdella viikolla.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka