Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

RUK:n 100-vuotisjuhlallisuudet verkkoon – Viime kesältä siirretyt juhlat järjestetään ilman yleisön läsnäoloa

Koronatilanne ei salli kesäkuussa suunniteltujen juhlien järjestämistä Haminassa.

RUK juhlii 100-vuotista taivaltaan verkon välityksellä. Juhlallisuudet siirrettiin viime vuodelta kuluvalle vuodelle koronapandemian vuoksi, mutta nytkään juhlallisuuksia ei voida järjestää yleisön läsnä ollessa. Arkistokuva. Raimo Eerola

Antti-Jussi Larvio

Haminan reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla järjestetään koronapandemian vuoksi kesäkuun 12. päivänä ilman yleisön läsnäoloa Haminassa. Reserviupseerikoulu tiedottaa järjestävänsä juhlallisuudet verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Viime vuonna 100-vuotisjuhlat päätettiin koronan takia siirtää kuluvalle vuodelle ja suunnitelmissa oli kutsua Haminaan muun muassa kaikki RUK:n käyneet reserviläiset.

– Verkkototeutuksen avulla mahdollistamme satavuotisen reserviupseerien katkeamattoman ketjun osallistumisen juhlaan yhtenä joukkona, mutta paikallisesti koronaturvallisuus huomioiden. Uskomme, että niin kutsuttu RUK-henki välittyy myös tekniikan välityksellä reserviupseerikoulun johtaja, eversti Vesa Helminen toteaa tiedotteessa.

Juhlapäivänä erilaisia lähetyksiä on luvassa aamu yhdeksästä aina kello 15.00 saakka. Verkkolähetyksen tarkemmasta sisällöstä ja aikataulusta RUK tiedottaa keväällä nettisivuilla maavoimat.fi/ruk-100.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka