Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa seitsemän – Suomessa uusia tartuntoja on 512

Kymsoten alueella tartunnanjäljityksessä tartuntoja on viime päivinä löytynyt aiempaa enemmän nuorten kokoontumisten seurauksena sekä työpaikkoihin liittyen.

Kymsoten alueella on todettu 18 uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsoten alueella on todettu tänään 18 uutta koronavirustartuntaa.

Kotkassa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa, Haminassa kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa seitsemän. Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 328 koronatartuntaa, Haminassa 100, Pyhtäällä 28, Virolahdella 15 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 580.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 086 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kahdeksan koronaviruspotilasta.

– Tartunnanjäljityksessä tartuntoja on viime päivinä löytynyt aiempaa enemmän nuorten kokoontumisten seurauksena sekä työpaikkoihin liittyen, kertoo Kymsote sivuillaan.

Suomessa 512 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 512 uutta koronavirustartuntaa. Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 613 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka