Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa seitsemän uutta koronatartuntaa, Haminassa kolme, samoin Kouvolassa – Suomessa uusia tartuntoja on 803

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 051 koronavirustartuntaa. Suomessa tartuntoja on todettu tähän mennessä 73 516.

Kymsoten alueella on todettu tänään 13 uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Raimo Eerola

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään 13 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa uusia tartuntoja on todettu seitsemän, Haminassa kolme, samoin Kouvolassa. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 319 koronavirustartuntaa, Haminassa 98, Pyhtäällä 27, Virolahdella 15 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 570.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 051 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on viisi koronaviruspotilasta.

Suomessa 803 uutta koronatartuntaa

Suomessa on todettu 803 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 148 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä tartuntoja on koko pandemian aikana todettu Suomessa nyt 73 516.

Korkein ilmaantuvuusluku sataatuhatta asukasta kohden viimeisen kahden viikon ajalta on edelleen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) alueella, jossa se on lähes 347. Koko maan ilmaantuvuusluku on liki 173.

Kymsoten ja THL:n luvut saattavat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka