Kymsoten alueella uusia koronatartuntoja lähes kaikissa kunnissa – Suomessa uusia tartuntoja on 640

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 038 koronavirustartuntaa.

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kuusi uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kuusi uutta koronatartuntaa, Virolahdella kaksi, Haminassa yksi ja Pyhtäällä yksi. Kouvolassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa. Miehikkälässä ei ole uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 312 koronatartuntaa, Haminassa 95, Pyhtäällä 27, Virolahdella 15 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 567.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 038 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on viisi koronaviruspotilasta.

Suomessa 640 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 640 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 136 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä tartuntoja on koko pandemian aikana todettu Suomessa nyt 72 713.

Korkein ilmaantuvuusluku sataatuhatta asukasta kohden viimeisen kahden viikon ajalta on edelleen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa se on lähes 345.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka