Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kirjailija Emma Puikkonen saapuu virtuaalivierailulle Kotkan kirjastoon keskiviikkona

Finlandia-ehdokkaana olleen kirjailijan uusinta teosta käsitellään myös Kotkan ilmastolukupiirissä ensi lauantaina.

Kirjailija Emma Puikkosen haastattelua voi seurata maksutta verkossa keskiviikkona 24. maaliskuuta kello 17.30. Pertti Nisonen/WSOY

Kirjailija Emma Puikkonen saapuu virtuaaliselle kirjailijavierailulle Kotkan kaupunginkirjastoon keskiviikkona 24. maaliskuuta kello 17.30. Häntä haastattelee kirjastonhoitaja Niko Kirjavala.

Vuonna 1974 syntynyt Puikkonen oli kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana vuonna 2016 teoksellaan Eurooppalaiset unet (WSOY 2016).

Puikkonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Kirjailijantyönsä lisäksi hän opettaa sanataidetta ja teatteria. Hänen tuotantonsa sisältää niin romaaneja, novelleja, tietokirjoja kuin librettojakin.

Eri aikatasoja ja ympäristökysymyksiä

Viimeisimmissä romaaneissaan Puikkonen liikkuu eri aikatasoilla historiallisia kytköksiä ja katkoksia etsien. Teoksissa pohditaan myös ympäristökysymyksiä ja planeettamme tulevaisuutta.

Hänen uusin romaaninsa Lupaus (WSOY 2019) kertoo äidin rakkaudesta, muuttuvasta Pohjolasta ja ihmisistä, joita pelko ja rohkeus yhdistävät. Lupaus-romaania käsitellään myös Kotkan ilmastolukupiirissä lauantaina 27.3. Lisätietoa ja osallistumisohjeet: https://ilmastolukupiiri.fi/piirit/kotkan-ilmastolukupiiri.

Uusi romaani syksyllä

Syksyllä 2021 Puikkoselta ilmestyy romaani Musta peili, joka käsittelee öljyn merkitystä ihmiselle ja yhteiskunnalle kolmen eri aikaan eläneen naisen tarinoiden kautta.

Puikkosen virtuaalivierailua voi seurata maksutta verkossa osoitteessa https://kyyti.finna.fi. Linkki tapahtumaan löytyy lähempänä ajankohtaa.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka