THL: Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta – Suomessa uusia tartuntoja on 353

Maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 46 846 näytettä ja viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 1 942 kappaletta.

Kymsote tiedottaa, että perjantain jälkeen sen alueella on todettu yhteensä kymmenen uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on tänään todettu yksi uusi koronatartunta. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä tai Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 265 koronatartuntaa, Haminassa 72, Pyhtäällä 21, Virolahdella kahdeksan ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 464.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 840 koronavirustartuntaa.

Sairaalahoidossa on kuusi koronaviruspotilasta. Maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 46 846 näytettä ja viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 1 942 kappaletta.

Suomessa 353 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 353 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana tartuntoja on raportoitu 5 197, mikä on 1 215 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä Suomessa on todettu epidemian alusta asti 47 969 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka