Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa yksi uusi koronatartunta, Kouvolassa neljä – Suomessa uusia tartuntoja on 407

Koko epidemian aikana Suomessa on nyt raportoitu 49 572 koronatartuntaa. Kymsoten alueella tartuntoja on todettu tähän mennessä 855.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu viisi uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Raimo Eerola

STT–STT ja Johanna Vehkaluoto

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään viisi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta ja Kouvolassa neljä. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 267 koronavirustartuntaa, Haminassa 72, Pyhtäällä 21, Virolahdella kahdeksan ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 479.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 855 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 407 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 407 uutta koronatartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana tartuntoja on raportoitu 5 170, mikä on 679 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Viimeisten seitsemän päivän aikana on raportoitu puolestaan 2 678 tartuntaa. Luku on 186 tapausta enemmän kuin edellisen viikon aikana.

Koko epidemian aikana Suomessa on nyt raportoitu 49 572 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvuissa voi olla eroja

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka