Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, samoin Kouvolassa – Suomessa 390 uutta tartuntaa

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 50 396 koronanäytettä.

Maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 50 396 näytettä. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään neljä uutta koronavirustartuntaa.

Kotkassa uusia tartuntoja on todettu yksi, samoin Kouvolassa. Etelä-Kymenlaakson muissa kunnissa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 270 koronavirustartuntaa, Haminassa 75, Pyhtäällä 23, Virolahdella kahdeksan ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 493.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu yhteensä 894 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta.

Maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 50 396 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 1 748.

Suomessa 390 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 390 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 6 163 tartuntaa, mikä on 966 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Viimeisten seitsemän vuorokauden aikana on raportoitu 3 470 tartuntaa. Tämä on 777 enemmän kuin edeltävien seitsemän vuorokauden aikana.

Koronatartuntoja on tähän mennessä raportoitu yhteensä 54 132.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka