Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Virolahdella, Kotkassa ja Kouvolassa uusia koronatartuntoja – Suomessa uusia tartuntoja on 565

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 910 koronavirustartuntaa. Suomessa on nyt todettu yhteensä 55 687 koronatartuntaa.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 910 koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Ilona Noponen

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa, samoin Virolahdella ja Kouvolassa. Haminassa, Pyhtäällä ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 276 koronavirustartuntaa, Haminassa 75, Pyhtäällä 23, Virolahdella kymmenen ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 497.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 910 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 565 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 565 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 6 522 tartuntaa, mikä on 1 396 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Viimeisten seitsemän vuorokauden aikana on raportoitu 3 478. Tämä on 434 enemmän kuin edeltävien seitsemän päivän aikana.

Yhteensä Suomessa on nyt todettu 55 687 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka