Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Suomessa 720 uutta koronatartuntaa – Kotkassa uusia tartuntoja on kolme, Virolahdella kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa neljä

Koronatartuntoja on kirjattu Suomessa tähän mennessä yhteensä 56 407. Kymsoten alueella tartuntoja on todettu yhteensä 913.

Kymsote kertoo, että sen alueella on todettu tänään kolme uutta koronatartuntaa. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään kolme uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta tartuntaa, Virolahdella kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa neljä. Miehikkälässä ja Haminassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 279 koronavirustartuntaa, Haminassa 75, Pyhtäällä 24, Virolahdella 12 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 501.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 913 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 720 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 720 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 665 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Viimeisten 14 päivän ajalta koronatartuntojen lukumäärä on 6 835.

Viimeisten seitsemän päivän aikana koronatartuntoja on löydetty puolestaan 3 754, mikä on 673 tartuntaa enemmän kuin edeltävän viikon aikana.

Koronatartuntoja on kirjattu Suomessa tähän mennessä yhteensä 56 407.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Lisätty paikkakuntakohtaiset tiedot klo 13.32.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka