Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Haminassa yksi uusi koronatartunta, samoin Kouvolassa – Suomessa uusia tartuntoja on 392

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 52 353 näytettä.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Kotkassa uusia tartuntoja ei ole todettu yhtään, Haminassa yksi. Myöskään Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja. Kouvolassa uusia tartuntoja on yksi.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 282 koronavirustartuntaa, Haminassa 77, Pyhtäällä 25, Virolahdella 12 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 509.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 928 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on neljä koronaviruspotilasta.

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 52 353 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 1 957.

Suomessa uusia tartuntoja on 392

Suomessa on raportoitu 392 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7 402 tartuntaa, mikä on 2 222 enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Viimeisten seitsemän vuorokauden aikana on raportoitu 3 932 tartuntaa. Tämä on 462 enemmän kuin edeltävien seitsemän päivän aikana.

Yhteensä Suomessa on todettu nyt 58 064 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka