Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa yksi uusi koronatartunta, samoin Kouvolassa – Suomessa uusia tartuntoja on todettu 797

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 931 koronavirustartuntaa. Suomessa todettu yhteensä pandemian alusta lähtien 59 442 tartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tänään todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Katja Luoma

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, samoin Kouvolassa. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 283 koronatartuntaa, Haminassa 77, Pyhtäällä 25, Virolahdella 12 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 510.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 931 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 797 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 797 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 7 847 tartuntaa, mikä on 2 301 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Koronavirustartuntoja on Suomessa todettu yhteensä pandemian alusta lähtien 59 442.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka