Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Haminassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta, Kouvolassa kaksi – Suomessa uusia tartuntoja on 459

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 54 384 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 2 031 kappaletta.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään yksi uusi koronatartunta. Arkistokuva. Taru Hokkanen

STT–STT ja Johanna Vehkaluoto

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään yksi koronavirustartunta.

THL:n tilastojen mukaan Haminassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta ja Kouvolassa kaksi. Kotkassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 285 tartuntaa, Haminassa 79, Pyhtäällä 25, Virolahdella 13 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 514.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 941 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta.

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 54 384 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 2 031 kappaletta.

Suomessa 459 uutta koronatartuntaa

Suomessa on varmistunut 459 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana tartuntoja on todettu 2 227 enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana. Koko epidemian aikana tartuntoja on Suomesta varmistunut yhteensä 62 522.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka