Näistä alueemme ravintoloista saat ruokaa noudettuna tai kotiinkuljetettuna – Katso Kymen Sanomien kokoama päivitetty kuntakohtainen lista!

Juttu päivittyy sitä mukaa, kun ravintolat ilmoittavat tietojaan. Ravintoloitsijat voivat ilmoittaa omista koronasulkuajan palveluistaan jutun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Ravintolasulku jatkuu edelleen Kymenlaaksossakin. Kielto on sulkenut yleisölle avoimet kahvilat, ruokaravintolat, baarit ja yökerhot.

Ravintolat saavat jatkaa ruuan myymistä ulos sekä sen toimittamista asiakkaille.

Kymen Sanomat kokosi päivittyvän listan alueen ravintoloista, jotka myyvät noutoruokaa ja/tai kuljettavat sitä myös asiakkaidensa koteihin.

Kotka

Take away ja kotiinkuljetus

Kotipizzat Kotkansaarella ja Karhulassa myyvät pitsoja asiakkaiden noudettaviksi sekä kuljettavat tilatut pitsat asiakkaiden koteihin.

Ravintola Tai Hing Asian Cuisine myy sekä ruokaa mukaan että kotiin kuljetamme joka päivä 12–20 (keittiö sulkeutuu 19.30.)

Ravintola Tao Yuanista voi ostaa take away -lounaita maanantaista perjantaihin kello 11.30–20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 12–20. Tarjolla on maanantaista lauantaihin kello 12-19.30 myös kotiinkuljetus Kotkansaaren, Hovinsaaren, Hirssaaren ja Mussalon alueille.

Ravintola Canttiinista voi ostaa ruokaa itse noudettavaksi ja kotiinkuljetuksella. Ravintolan väki toivoo, että asiakkaat tilaavat ruuan lounasvaihtoehdoista tai ruokalistalta puhelimitse jo etukäteen ettei sisätiloihin tule ruuhkaa. Aukioloajat ovat maanantaista torstaihin kello 10.30–19, perjantai kello 10.30–20, lauantai kello 12–20 ja sunnuntai kello 12–18.

Kotkan Klubilta saa lounasta noudettuna ja kotiin toimitettuna (tilaa ennen kello 11.00). Toimitus ilmainen Kotkansaarelle.

The Van Kotkassa myy ruokaa noudettavaksi ja kuljettaa ruokaa koteihin.

Moliendo Cafe Kotkansaarella myy take away lounasta sekä kahvileipää maanantaista perjantaihin klo 11–15. Toimitamme myös annoksia kotiin. Soita ja tilaa.

The Grand Karhu Karhulan keskustassa tarjoaa take away -lounasta joka päivä kello 11–14. Kotiinkuljetus mahdollisesti myös järjestettävissä.

Tulikukko on maanantaista sunnuntaihin klo 10-18 take away -kahvila, josta voi ostaa tuoreet vitriinituotteet ja kylmät ja kuumat juomat.

Ravintola Konnichiwasta Kotkansaarelta voi tilata ruokaa Woltin kautta.  

Lounaskahvila Risto Rämältä Jylpyltä voi ostaa ruokaa itse noudettavaksi ja kotiinkuljetuksella. Rämällä toivotaan, että asiakkaat tilaavat ruuan lounasvaihtoehdoista tai A la carte -listalta puhelimitse tai sähköpostilla jo etukäteen ettei sisätiloihin tule ruuhkaa. Lounasaika on klo 9.30–14.00.

Lounashetki Aavasta voit hakea päivän ja ateriapalvelu toimittaa lounaita kotiin Kotkan alueella, kun lounas on tilattu etukäteen.

Lounaskahvila 99 Hovinsaarella tarjoaa take away -ruokaa ja kotiinkuljetuksia. Avoinna kello 8–14.30. Lounas kello 10–13.30.

Pelkkä take away

Ravintola Keisarinsatamasta voi tilata ja noutaa lounaan kotiin tai työpaikalle. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa päivittäin vaihtuvalta listalta. Lounaat voi tilata ravintolan verkkokaupasta, soittamalla tai sähköpostilla kello 11:een mennessä. Annokset voi noutaa kello 11–14.30.

Rannikkopajojen lounaskahviloista Messistä sekä Kalarannasta saa take awayna päivän lounaan sekä kahvilatuotteita sekä tilaustuotteita, Kotkansaarelta arkipäivisin. Kahvilat ovat auki aamusta iltapäivään ja lounasajat Kalaranta 11–12 ja Messi 11–13.

Mussalon Rantabaarissa myydään take away -lounaita jokaisena arkipäivänä kello 11–14.

Kuusisen kalamajasta voi käydä ostamassa tuttuja kalatuotteita (ei soppaa) perjantaina ja lauantaina kello 10–15.

Leistin leipomon kahvila Karhulassa on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan, mutta toimii vain noutomyymälänä. Kaikki juomat, kahvila- ja leipomotuotteet ovat ostettavissa mukaan.

Cafe Neptunus myy take away -lounaita maanantaista perjantaihin kello 9.30–14.00. Lounaan voi kasata paikan päällä tai tilata soittamalla.

India Palacesta saa lounasta noudettuna ja kotiin toimitettuna kello 11–20. (Keittiö suljetaan 19.30.)

Kahvila-konditoria Hygge Kotkansaarella myy tuotteita ja toteuttaa tilauksia keskiviikosta perjantaihin sulkuajan ajan kello 9.30–16.30.

KATS Cafe Karhulan torin laidalla toimii take away -kahvilana keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 9–13. Kahvila tekee myös tilaustuotteita.

Subway Pasaatissa ja Jumalniemessä myy take awaylla niin paikan päältä tilattuna kuin etätilauksella netin kautta.

Ravintola Saarni Jylpyllä myy take away -ruokaa kello 10–13.

Venn Kotka myy ruokaa noudettavaksi joka päivä klo 12-21 (keittiö sulkeutuu 20.30).

Kotkan Thai-Ravintola Myllyssä Kotkansaarella myy noutoruokaa maanantaista perjantaihin kello 11–18.

Pub Eduard Kotkansaarella myy take away -annoksia maanantaista perjantaihin kello 14–22 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12–22.

Neste Huttuselta Karhulasta ovat kaikki ravintola-kahvion tuotteet noudettavissa arkisin kello 6–21 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 7–21. Lisäksi arkipäivinä on tarjolla noutolounas kello 10–14. Tilaukset voi tehdä valmiiksi myös puhelimitse.

Kotkansaaren Kahvila Myllytär avoinna arkisin kello 10–16, keskiviikkoisin ja torstaisin noutolounaskeitot kello 11–14. Soita tilaus ja nouda, tai tee tilaus paikan päällä.

Marina Cafe Laiturista take away -myyntiä päivittäin kello 9–17.

Lounas-kahvila Potukasta noutolounaat arkisin kello 10–13. Voit hakea lounaasti tai soittaa ennakkoon, niin ruoka pakataan valmiiksi sovituksi noutoajaksi.

Lounashuone Eagle myy Karhulassa noutoruokaa kilohintaan kello 10.30–13.30.

Ravintola Plum Garden Karhulassa myy take away -annoksia listalta. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 11–21.30, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12–21.30.

Hesburger ja Rosso Express Pasaatissa Kotkassa myy ruokaa ulos. Kotkan automarket Prisman Pizza & Buffasta saa kotiruokalounasta, pizzaa, wingsejä, nachoja, yms. take awayna. Prisma Kotkan sekä Pasaatin Hesburger myyvät take away -ruokaa. Karhulan Hesburger myy take away -ruokaa. Käytössä myös Hesburgerin sovellus jolla voi kätevästi tehdä tilauksen ja noutaa ravintolasta. ABC Amiraali myy take away -ruokaa joka päivä 24 h. Lounasaika kello 10.30–15. Tilaukset puhelimella tai paikan päällä, ABC mobiililla kello 10–22 välisenä aikana.

Ahti Grilli Kotkansaarella myy noutoruokaa.

Kotka Mixistä Metsolasta kuumat ja kylmät juomat, sämpylät, ynnä muut kahvion tuotteet ostettavissa mukaan arkisin kello 6–20 sekä viikonloppuisin kello 9–16.

Erkan Bisto&Restaurant Kotkansaarella myy ruokaa ulos maanantaista perjantaihin kello 10-21, lauantaina kello 11–21 ja sunnuntaina kello 12–20.

Kotkan leipä Kotkansaarella myy possoja, lihiksiä normaalien aukioloaikojen mukaan ulos take awayna. Myynnissä normaali valikoima kahveineen.

Kylän pizzeria Kotkan Kaukolassa myy ruokaa noudettavaksi.

Ravintola Aalto Karhulan Teollisuuspuiston vieressä myy noutolounaita arkipäivinä kello 10–14.

Kahvila Pitko Kotkansaarella myy take away lounaita arkisin klo 11-14.

Lounaskahvila Kiesi Kotkan Autosalvan yläkerrassa myy kotiruokaa mukaan noudettavaksi arkisin kello 10.30–13.00.

Hamina

Take away ja kotiinkuljetus

Cafe Mirjamista Haminassa myydään kahvilatuotteita ulos ja toimitetaan kotiin lähialueelle.

Haminan Kotipizzasta voi ostaa ruokaa take awayna ja kotiinkuljetuksella. Ravintola Pintelistä voi hakea lounaan nautittavaksi kotona tai työpaikalla. Tarjolla on myös kotiinkuljetus.

Social Burgerjoint Haminasta saa ruokaa takeawayna ja kotiinkuljetuksella.

Wen Jing Restaurant Haminasta saa ruokaa takeawayna ja kotiinkuljetuksella.

Pelkkä take away

Restaurant mon amista voi tilata ruokaa noudettavakseen. Tilaukset voi tehdä puhelimitse.

Jaspiksesta Haminan Raittiustalolta voi ostaa take away -ruokaa maanantaista torstaihin kello 10–15, perjantaisin kello 10–14. Noutovalikoimassa salaattiateriat ja keitot, leivonnaiset, kahvit ja erikoiskahvit. Lounaat klo 11–14.

Haminan Torigrilliltä voi käydä ostamassa ruokaa mukaansa kello 9–16.30.

Lounaskahvila Portinpielestä Haminan satamasta voi ostaa noutolounaita kello 10–13. Kahvilatuotteita on myytävänä kello 7.30–14.00

Lounashuone Kerho myy Haminassa noutoruokaa kilohintaan kello 10.30–13.30.

Hesburger Haminassa myy take away -ruokaa. Tilauksen voi tehdä myös ennakkoon Hesburgerin mobiilisovelluksella ja noutaa paikan päältä. ABC Kippari Haminasta saa ruokaa ja kahvilatuotteita noudettuna, myös noutopöydästä saa ruokaa mukaan. Tilaukset joko ABC-mobiililla, paikan päällä tai puhelimitse.

Kiinalainen ravintola Panda sushi myy kiinalaisia ruokia ja sushia take awayna.

Itäväylän Bensis Haminassa myy ruokaa ja kahviotuotteita mukaan noudettaviksi arkisin kello 6. 30–15. Lounasaika on kello 10–13.

Vierastarjoilu Pirjo Schulzista Neuvottomasta keittoja ja kastikeruokia, umpioituna lasipurkkiin.

Pyhtää

Take away ja kotiinkuljetus

Pyhtäällä Tropic Restaurant & Catering myy ruokaa ulos ja kuljettaa sitä ilmaiseksi 15 kilometrin säteellä. Tarjolla on lounasta, listan ruuat, levonnaiset sämpylät, take away-kahvit jne.

Kyläkahvila Onnista Pyhtäältä voi päivittäin käydä ostamassa mukaansa muun muassa kahvia, pullaa, croissanteja, lohivoileipiä ja lounasta. Lounaille on ilmainen kotiinkuljetus Pyhtään alueella. Kahvilassa tehdään tilauksesta myös kakkuja ja voileipäkakkuja.

Pelkkä take away

ABC Majakka Pyhtäästä ruokaa ja kahvilatuotteita noudettuna. Tilaukset joko ABC-mobiililla, paikan päällä tai puhelimitse.

Päkki Pubista Pyhtään Purolasta on mahdollista tilata ja hakea take away -pizzaa perjantaisin klo 12-18! Tilaukset perjantaina kello 9–18.

Listaa on päivitetty viimeksi 31.3. klo 7.50.

Mainos: Kymen Sanomat

Mainos: Etelä-Suomen Puumarket

Mainos: Etelä-Suomen Puumarket

Tarvetta terassitarvikkeille? Tältä yrittäjäkaksikolta löytyy!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka