Kotkan kaupunki ja Kymsote järjestävät kuntalaisille koronarokoteinfon perjantaina 19. maaliskuuta – Kysymyksiä on mahdollista esittää etukäteen

Tilaisuus on katsottavissa Kotkan kaupungin Youtube-kanavalta.

Kotkalaiset voivat jättää kysymyksiä Kotkan kaupungin verkkosivujen kautta 17. maaliskuuta saakka. Kuvituskuva. Anneli Tuominen-Halomo

Kanerva Jalarvo

Kotkan kaupunki ja Kymsote järjestävät koronarokoteinfon kaikille kotkalaisille perjantaina 19. maaliskuuta.

Tilaisuus pidetään kello 12–13, ja sitä voi seurata Kotkan kaupungin Youtube-kanavalta. Videotallenne on katsottavissa vähintään 14 vuorokautta infon jälkeen.

Kuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä etukäteen. Kysymyksiä voi jättää Kotka.fi-verkkosivunkautta keskiviikkoon 17. maaliskuuta saakka.

Asiantuntijat vastaavat kysymyksiin sekä kertovat rokottamisesta ja koronatilanteesta

Infotilaisuudessa Kymsoten asiantuntijat kertovat koronarokottamisesta, ajankohtaisesta koronatilanteesta ja vastaavat Kymsoten palveluihin liittyviin kysymyksiin. Kymsotelta tilaisuudessa ovat paikalla johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa, koronarokotuskoordinaattori Tanja Metsola ja palveluesimies Iina Hirvilahti.

Kotkan kaupungin riskienhallintapäällikkö Ritva Kiiski ja vs. hyvinvointijohtaja Anita Kytökangasvastaavat puolestaan kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka