Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa yksi uusi koronatartunta, samoin Haminassa, Kouvolassa uusia tartuntoja on seitsemän – Suomessa 465 uutta tartuntaa

Kymsoten alueella on viime vuoden maaliskuun alun jälkeen tutkittu yhteensä 56 547 näytettä.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään yhdeksän uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään yhdeksän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu tänään yksi uusi koronatartunta, samoin Haminassa. Kouvolassa uusia tartuntoja on todettu seitsemän. Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 292 koronatartuntaa, Haminassa 85, Pyhtäällä 25 ja Miehikkälässä viisi. Virolahdella tähän mennessä todettujen tartuntojen määrä on laskenut kahdella ja nyt THL:n tilastoissa on Virolahden kohdalla luku 11. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 542.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 980 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei yhtään koronaviruspotilasta.

Kymsoten alueella on viime vuoden maaliskuun alun jälkeen tutkittu yhteensä 56 547 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 2 163.

Suomessa 465 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 465 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 9 270 tartuntaa, mikä on 1 868 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu nyt 67 334.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka