Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Kotkassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa, Kouvolassa kaksi – Suomessa on 517 uutta tartuntaa

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa kaksi koronaviruspotilasta.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Raimo Eerola

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 295 koronavirustartuntaa, Haminassa 85, Pyhtäällä 25, Virolahdella 11 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 544.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 985 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta.

Suomessa 517 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu tänään 517 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 9 206 tartuntaa, mikä on 1 608 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on raportoitu 67 851.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka