Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, samoin Haminassa, Kouvolassa uusia tartuntoja on kolme – Suomessa uusia tartuntoja on 804

Kymsoten alueella sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Kymsoten alueella on todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta, samoin Haminassa. Kouvolassa uusia tartuntoja on kolme.

Tähän mennessä Kotkassa on todettu yhteensä 296 koronavirustartuntaa, Haminassa 86, Pyhtäällä 25, Virolahdella 12 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa koronatartuntoja on todettu yhteensä 550.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 996 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 804 uutta tartuntaa

THL kertoo, että Suomessa on todettu 804 uutta koronavirustartuntaa. Yhteensä tautitapauksia on koko epidemian aikana raportoitu 69 497.

THL:n mukaan epidemiatilanne jatkuu hankalana Helsingin ja Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueilla. Viimeisten parin viikon aikana erikoissairaanhoidon ja erityisesti tehohoidon tarve on kasvanut näillä alueilla huomattavasti.

Uusimmat tiedot sairaalassa olevien määrästä julkaistaan myöhemmin iltapäivällä. Eilen kerrottiin, että koronaviruksen vuoksi sairaalassa on 278 henkilöä, joista tehohoidossa on 56.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka