"Pelkkä noutoruoan myynti ei ole kannattavaa" – Kotkalaisissa ja haminalaisissa ravintoloissa toivotaan ettei hallitus enää kiristäisi rajoituksia

The Grand Karhun yrittäjät Ben ja Marianne Levy toteavat, että noutoruuan myyminen ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Kimmo Seppälä

Ravintolat ja lounaskahvilat ovat joutuneet koronasulkutilan vuoksi muuttamaan toimintatapojaan ja siirtyneet myymään noutoruokaa ja kuljettamaan annoksia ihmisten koteihin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi