Kotkassa hävikkiruoka löytää nopeasti ottajansa – Moni ravintola ja kauppa myy ruokahävikkiään edullisesti suoraan kuluttajille, eväät vaihtavat omistajaa myös hävikkiruokakaapilla Xamkin Kotkan kampuksella

Moliendo Cafén yrittäjä Marni Paananen pakkaa rasiaan paistettuja puna-ahvenia ja perunamuusia. Pian asiakas tulee noutamaan pelastamansa hävikkiruoka-annoksen. Raimo eerola

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista hävikkiviikkoa sunnuntaihin saakka. Kampanja on järjestetty vuosittain vuodesta 2013 lähtien. Tänä vuonna teema on ruokahävikin ilmastovaikutukset. Kampanjan järjestää Kuluttaja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja