Klimppisoppa porisee Pyhtään Hirvikoskella: "Nimi ei tuo tälle keitolle sen ansaitsemaa arvoa" — Emäntä Tarja Paavola osaa loihtia oikean sota-ajan juhlaherkun, jota Kymen Sanomien raati pääsi maistelemaan

Aika-ankkuri-podcast vei seurueen klimppisopan syöntiin Pyhtään Hirvikoskelle. Tarja Paavolan valmistama ateria tarjoiltiin savupiippuleimatuilta lautasilta.

Tie halkoo Pyhtään maaseudun ja Suomen historian maisemaa. Loppuosuus Hirvikoskelle on jäinen, kaasujalka löystyy luonnostaan. Pientare taittuu näet syvään ojaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi