Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Miehikkälän terveysasemalla mahdollisesti koronavirukselle altistuneet on kartoitettu – Henkilöstön varoaika täyttyy tällä viikolla

Altistuneisiin henkilöihin on oltu suoraan yhteydessä. Asema jatkaa normaalia toimintaa jälleen ensi viikolla.

Miehikkälän terveysasema pidetään suljettuna tämän viikon. Kimmo Seppälä

Kymsote ja Terveystalo ovat kartoittaneet kaikki ne henkilöt, jotka ovat mahdollisesti voineet altistua koronavirustartunnalle Miehikkälän terveysasemalla 16.–18. maaliskuuta. Altistuneisiin henkilöihin on oltu suoraan yhteydessä jo alkuviikosta.

– Minulla ei ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka moneen ihmiseen otettiin yhteyttä ja koska terveysasemalla liikkuu tavallisestikin erilaisia ihmisiä, on heidän joukossaan voinut olla riskiryhmiinkin kuuluvia ihmisiä, kertoo Kymsoten johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa.

 Henkilökunnan varoaika täyttyy tällä viikolla

Miehikkälän terveysasema pidetään suljettuna tämän viikon. Altistuneen henkilöstön osalta 14 vuorokauden varoaika tartunnasta täyttyy jo aikaisemmin kuluvalla viikolla, mutta käytännön järjestelyjen takia asema pidetään suljettuna koko viikon. Samalla terveysasemalla tehdään mittava siivous, jotta normaaliin toimintaan voidaan palata sujuvasti ja turvallisesti.

Miehikkälän terveysasema on avoinna jälleen normaalisti 6. huhtikuuta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka