Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etkö keksi mitään tekemistä? – Harrastakotona.fi-sivusto tarjoaa tekemistä ja taide-elämyksiä kotona oleville lapsille ja nuorille

Sivut ovat helppokäyttöiset ja niiden käyttäminen on maksutonta.

Lapset ja nuoret viettävät nyt paljon aikaa kotona etäopetuksessa. Monet harrastukset ovat jääneet tauolle tai ne ovat siirtyneet nettiin ja nuoret ja lapset viettävät suuren osan vapaa-ajastaankin kotona.

Perjantaina julkaistu Harrastakotona.fi-sivusto on luotu, jotta lapset, nuoret ja perheet löytäisivät mukavaa tekemistä ja kokemista poikkeusaikanakin. Sivustolta löytyy tekemistä sekä taide- ja kulttuurielämyksiä helposti ja maksuttomasti.

Sarjakuvista tanssiin

Sivut ovat helppokäyttöiset ja niille on valittu taidetekemistä aina parkourista sirkukseen ja sarjakuvasta tanssiin. Lapsi voi tutustua sivuihin yksin tai vanhemman kanssa.

Sivujen sisältöjä voidaan käyttää myös etäopetuksessa. Sivuilta löytyy lisäksi esitystallenteita, virtuaalivierailuja sekä kalenteri, jossa näkyy tulossa olevia live stream -esityksiä.

Useita tekijöitä

Harrastakotona.fi-sivuston ovat tuottaneet Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Kulttuurikeskus PiiPoo ja Lastenkulttuurikeskus Verso yhteistyössä useiden eri lastenkulttuurikeskusten kanssa. Sivut on tuotettu suomeksi ja ruotsiksi.