Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – Lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun

Lähetä meriaiheinen kuva mukaan Minä ja Suomenlahti -kuvakisaan. Voittajia palkitaan viikoittain.

Minä ja Suomenlahti -kuvakisaan toivotaan saaristolaiselämään, rannikkoseutuun ja mereen liittyviä kuvia. Kuvituskuva. Linda Varoma

Ulla Yliherne

Kuvasitko kauniin merimaiseman? Tai ikuistitko kameralla lapsen suuren kalansaaliin? Entä miltä näyttää lempipaikkasi saaristossa? Yllättikö äkillinen sadekuuro kesken venematkan tai hurmasivatko saaristolaisherkut kesälomareissulla vieden koko kielen mennessään?

Suomenlahti ympäristöineen tarjoaa loputtoman määrän kuvauskohteita.

Lähetä Suomenlahti-aiheinen kuvasi meille, jotta siitä on iloa myös muille. Osallistut samalla kilpailuun. Tässä kuvagalleriassa on tähän mennessä lähetettyjä kuvia.

Loading...

Kymen Sanomat, Sipoon Sanomat, sanomalehti Uusimaa sekä Loviisan Sanomat järjestävät lukijoilleen kuvakilpailun osana Minä ja Suomenlahti -sisältökokonaisuutta.

Kuvakisaan voit osallistua lähettämällä ottamasi kuvan lomakkeella, joka löytyy osoitteesta lehdet.media.fi/suomenlahti

Valitsemme joka viikko parhaan kuvan, joka palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla K- tai S-ryhmän liikkeeseen. Kilpailuaika on 5.7.-6.9.

Muista liittää jokaiseen lähettämääsi kuvaan kuvaajan nimi sekä yhteystiedot. Toivomme myös, että liität jokaiseen lähettämääsi kuvaan oman, kuvaan liittyvän tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne erikseen. Julkaisemme korkeintaan viisi kuvaa per lähettäjä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan verkkosivuillamme.

Kisakuvia voidaan julkaista myös Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvien lehtien paperilehden sivuilla kuvakisasta kertovien juttujen yhteydessä.

Minä ja Suomenlahti on sisältökokonaisuus, joka kokoaa yhteen rannikkoseudun tunteikkaimmat, mieleenpainuvimmat ja ajankohtaisimmat meriaiheiset sisällöt.

Sisältöjä tuottavat Kymen Sanomat, Sipoon Sanomat, Loviisan Sanomat ja Uusimaa.

Kaikki julkaistut sisällöt löydät verkkosivuiltamme Minä ja Suomenlahti -valikosta. Uusia juttuja julkaistaan viikoittain.

Muokattu 30.6. kello 9.37. Lisätty kilpailuajan alkamispäivä ja kuvagalleria tähän mennessä lähetetyistä kuvista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka