Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erkan Öncu lähtee Ravintola Leikarin yrittäjäksi – Öncu aikoo uudistaa paikan ja tuoda sen 2020-luvulle: "Ravintola on kuin vanha rouva, josta pitäisi saada teini-ikäinen"

Kun ravintola avautuu syksyksi, se toimii aluksi vanhan kaavan mukaan. Uudistuksia sekä tiloihin että ruokalistaan on luvassa ensi vuonna. Erkan Öncun mukaan koronan aiheuttama into kotimaanmatkailua kohtaan loi otollisen tilaisuuden lähteä pitämään hotelliravintolaa.

Kotkassa Erkan Bistro & Restaurant -ravintolan yrittäjänä tunnettu Erkan Öncu laajentaa yritystoimintaansa. Hän lähtee ravintoloitsijaksi Hotelli Leikarissa toimivaan ravintolaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi