Särkeä ja lahnaa on alettu arvostaa uudelleen ympäristöystävällisinä ruokakaloina – Kotkan kalamarkkinoilla on tällä kertaa teemakalana lahna

Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tastin mukaan särki ja lahna ovat tällä hetkellä nosteessa markkinoilla. Arkistokuvassa lahna. Juha Peurala

Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tast on seurannut ammattikalastuksen kenttää vuosikymmenten ajan. Ajoittain kalatrendit uudistuvat, sillä viime aikoina särkikalat ovat Tastin mukaan palanneet kaupalliseen kalatalouteen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty