Särkeä ja lahnaa on alettu arvostaa uudelleen ympäristöystävällisinä ruokakaloina – Kotkan kalamarkkinoilla on tällä kertaa teemakalana lahna

Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tastin mukaan särki ja lahna ovat tällä hetkellä nosteessa markkinoilla. Arkistokuvassa lahna. Juha Peurala

Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tast on seurannut ammattikalastuksen kenttää vuosikymmenten ajan. Ajoittain kalatrendit uudistuvat, sillä viime aikoina särkikalat ovat Tastin mukaan palanneet kaupalliseen kalatalouteen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja