Kotipizzaa ja Social Burgerjointia Haminassa pyörittävä yrittäjäkolmikko ei laske lomapäiviä, ettei tule itku silmään – Haminan ruokakulttuuri on kehittynyt viime vuosikymmenenä: "Enää ei tarvitse lähteä ajamaan Kotkaan, jos haluaa syömään"

Sanna Salopaasi, Sini Peltola ja Satu Peltola ovat pyörittäneet Haminassa Kotipizzaa ja Social Burgerjointia hyvällä menestyksellä. Korona-ajassakin on jo löydetty uusi normaali, vaikka alkuun se aiheutti yrittäjille haasteita. Kimmo Seppälä

Haminalaissiskokset Sini Peltola, 32, ja Satu Peltola, 35, ovat nuoresta iästään huolimatta olleet jo vuosikymmenen verran yrittäjinä. He aloittivat yrittämisen vuonna 2010 Haminan Kotipizzassa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi