Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa ja Haminassa ei perjantaina uusia koronatartuntoja, mutta Kouvolassa tartuntalukema lisääntyi kuudella ja lähentelee jo sataa – Suomessa 344 uutta tartuntaa

Kuvituskuva. Raimo Eerola

Vilma Kärkkäinen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilaston mukaan Kotkassa ja Haminassa ei ole perjantaina todettu uusia koronavirustartuntoja. Kotkassa tartuntoja on todettu nyt 58 ja Haminassa 18.

Kouvolassa sen sijaan uusia tartuntoja tuli perjantaina 6, joten siellä tartuntoja on nyt todettu yhteensä 94.

Kymsote ilmoitti perjantaina neljästä uudesta koronavirustartunnasta Kymenlaaksossa. Nämä ovat todennäköisesti päällekkäisiä Kouvolan tartuntojen kanssa, joista THL ilmoitti. Kymsoten ja THL:n tilastoissa on eroja johtuen muun muassa siitä, että tartunnat voivat päivittyä niihin eri aikoina.

Kymsotessa on nyt todettu yhteensä 169 koronatartuntaa. Sairaalahoidossa on Kymsoten alueella kaksi koronaviruspotilasta.

Koko maassa 344 uutta tartuntaa

THL ilmoitti perjantaina, että Suomessa on todettu 344 uutta koronavirustartuntaa. Yhteensä maassa on nyt todettu 15 910 tartuntaa.

Koronan ilmaantuvuusluku viimeisten 14 vuorokauden ajalta on Suomessa 45,2. Sitä edeltävien 14 vuorokauden aikana ilmaantuvuusluku oli 52,9.

Koronatestejä on Suomessa tehty nyt yhteensä 1 512 490, joista 8 060 viimeisen vuorokauden aikana.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka