Haminassa kaksi uutta koronatartuntaa, Kotkassa yksi – Suomessa uusia tartuntoja on 265

Kouvolassa uusia koronavirustartuntoja on neljä.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 202 koronavirustartuntaa. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu keskiviikkona 4. marraskuuta.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu yksi uusi tartunta, Haminassa kaksi ja Kouvolassa on neljä uutta koronatartuntaa. Tähän mennessä Kotkassa on todettu yhteensä 59 tartuntaa, Haminassa 20 ja Kouvolassa 130. Muita Etelä-Kymenlaakson kuntia ei tilastoissa mainita, koska niissä tartuntoja on vähemmän kuin viisi.

Kymsoten alueella ei ole koronaviruspotilaita sairaalahoidossa.

Suomessa 265 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu keskiviikkona 293 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Kahden viime viikon aikana Suomessa on vahvistettu yhteensä 2 859 tartuntaa, mikä on 163 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Tuolloin vahvistettiin yhteensä 3 022 tartuntaa.

Yhteensä Suomessa on vahvistettu pandemian aikana 16 930 koronavirustartuntaa.

Suomessa raportoitiin keskiviikkona kaksi uutta koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvää kuolemantapausta. Yhteensä Suomessa on kirjattu 361 virukseen liittyvää kuolemaa. Koko Suomessa koronaviruksen vuoksi on sairaalahoidossa 65 ihmistä, joista tehohoitoa tarvitsee 15.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Muokattu 4.11. kello 18.34. THL korjasi aiemmin keskiviikkona ilmoittamiaan valtakunnallisia koronavirustartuntojen määriä. Korjatut luvut päivitetty uutiseen.

Muokattu kello 18.41. Lisätty tieto koronaviruksen aiheuttamista kuolemantapauksista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka