Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta ja Kouvolassa neljä – Suomessa uusia tartuntoja on 189

Viimeisen viikon aikana vahvistettuja tartuntoja on raportoitu eniten Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta ja Kouvolassa neljä. Marko Kauko

Johanna Vehkaluoto

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on eilisen jälkeen todettu yksi uusi koronavirustartunta. Kotkassa tartuntoja on todettu tähän mennessä yhteensä 60 kappaletta. Haminassa ei ole eilisen jälkeen tullut ilmi uusia tartuntoja ja siellä on todettu tähän mennessä yhteensä 20 tartuntaa.

Kouvolassa uusia koronatartuntoja on todettu neljä ja siellä tartuntoja on tullut tähän mennessä ilmi yhteensä 134 kappaletta. Muita Etelä-Kymenlaakson kuntia tilastoissa ei mainita, koska niissä tartuntoja on ollut vähemmän kuin viisi.

Suomessa 189 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 189 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Kahden viimeisten viikon aikana on raportoitu 2 864 tartuntaa, mikä on 46 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 910 tartuntaa.

Jos tarkastellaan viimeistä viikkoa suhteessa edelliseen viikkoon, tartunnat näyttäisivät kuitenkin lisääntyneen 242 tapauksella.

Viimeisen viikon aikana vahvistettuja tartuntoja on raportoitu eniten Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa tartuntoja on ollut 711. Varsinais-Suomessa vahvistettuja tartuntoja on ollut viime viikolla 131, Pohjois-Pohjanmaalla 52 ja muilla alueilla alle 50 kussakin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka