Haminassa on todettu yksi uusi koronatartunta ja Kouvolassa kolme – Suomessa uusia tartuntoja on 266

Suomessa eniten uusia tartuntoja on todettu Uudellamaalla.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 209 koronavirustartuntaa. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu perjantaina 6. marraskuuta.

THL:n tilastot kertovat, että Haminassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta ja Kouvolassa niitä on todettu kolme. Haminassa on tähän mennessä todettu yhteensä 21 tartuntaa ja Kotkassa 60. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä yhteensä 137. Muita Etelä-Kymenlaakson kuntia ei tilastoissa mainita, koska niissä tartuntoja on vähemmän kuin viisi.

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Suomessa 266 uutta tartuntaa

Suomessa on perjantaina raportoitu 266 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisen kahden viikon aikana on raportoitu 2 911 tartuntaa, mikä on 17 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Tartunnat ovat olleet nousussa myös, kun tarkastellaan viimeistä viikkoa suhteessa edelliseen viikkoon. Viimeksi kuluneen viikon aikana tartuntoja on raportoitu 1 475, mikä on 39 enemmän kuin edeltävällä viikolla.

Eniten uusia tartuntoja Uudellamaalla

Viimeksi kuluneen viikon aikana vahvistettuja tartuntoja on raportoitu eniten Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa tartuntoja on ollut 769. Varsinais-Suomessa vahvistettuja tartuntoja on ollut 122, Pohjois-Pohjanmaalla 50 ja Vaasan sairaanhoitopiirin alueella 38.

Yhteensä Suomessa on vahvistettu pandemian aikana 17 385 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka