Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa ja Haminassa yksi – Suomessa uusia tartuntoja on 316

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa ja Haminassa yksi. Arkistokuva. Anton Soinne

Johanna Vehkaluoto

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 229 koronavirustartuntaa. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu perjantaina 13. marraskuuta.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on eilisen jälkeen todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa ja Haminassa yksi. Kouvolassa uusia tartuntoja on sielläkin yksi. Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 66 koronavirustartuntaa ja Haminassa 23. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 149. Muita Etelä-Kymenlaakson kuntia ei tilastoissa mainita, koska niissä tartuntoja on vähemmän kuin viisi.

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Suomessa 316 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 316 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahden viimeisen viikon aikana on raportoitu 2 948 tartuntaa. Luku on 171 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 2 777 koronatartuntaa.

Viikossa tartuntoja on ollut kaksi vähemmän kuin edeltävällä viikolla. Viimeisten seitsemän päivän aikana on raportoitu 1 473 tartuntaa, kun edeltävänä seitsemänä päivänä tartuntoja vahvistettiin 1 475.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka