Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsote: Kymenlaaksossa neljä uutta koronatartuntaa – Suomessa uusia tartuntoja on 228

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Kymsoten alueella on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Raimo Eerola

Johanna Vehkaluoto

Kymsote kertoi tiistaina neljästä uudesta koronatartunnasta alueellaan. Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 246 koronavirustartuntaa. Viimeisimmät varmistuneet tartunnat todettiin tiistaina.

THL:n tilastoissa Kymsoten raportoimat tartunnat eivät näy. Tilastojen mukaan Kotkassa tähän mennessä todettujen tartuntojen määrä on 66 kappaletta, Haminassa tartuntoja on todettu yhteensä 24 tartuntaa. Kouvolassa todettujen tartuntojen määrä on 164.

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Suomessa yhteensä 19 647 tartuntaa

Suomessa on raportoitu 228 uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kertoo. Kahdessa viikossa on raportoitu 3 010 tartuntaa, mikä on 222 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä tartuntoja on nyt kirjattu 19 647.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka