Pyhtääkin on nyt mukana THL:n koronatartuntatilastoissa – Kotkassa uusia tartuntuntoja on yksi ja Kouvolassa kaksi

Suomessa on todettu 300 uutta tartuntaa.

Kymsote kertoo, että sen alueella on todettu yhteensä 451 koronavirustartuntaa. Tänään uusia tartuntoja on todettu kuusi.

Nyt myös Pyhtää on mukana THL:n tilastoissa, kun kunnassa tähän mennessä todetuissa koronavirustartunnoissa on nyt ylitetty viiden tartunnan raja.Kotkassa uusia tartuntoja on todettu eilisen jälkeen yksi, Kouvolassa kaksi. Haminassa ja Virolahdella ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 141 tartuntaa, Haminassa 46, Virolahdella seitsemän ja Kouvolassa 270.

Kymsoten alueella seitsemän koronapotilasta sairaalahoidossa

Kymsoten alueella sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta. Sairaalahoitoon joutuvien määrä on ollut Kymenlaaksossa kasvussa. Sairaalahoitoon joudutaan yleensä noin viikon kuluttua siitä, kun koronatartunta on todettu.

Maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 33 734 näytettä. Viimeksi kuluneen viikon aikana niitä on tutkittu 1 914.

Suomessa 300 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 300 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

Viimeisen kahden viikon aikana on todettu 705 tartuntaa enemmän kuin edellisen kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on pandemian alusta saakka raportoitu Suomessa 31 110.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka