Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Ei näytä puhelinpalvelu parantuneen terveysasemalla. Oli siellä sitten Kieku tai Kaiku vastaamassa.

Hyvä juttu kivunhoidosta taannoin. Ongelma on hurja, kun sen itse kohtaa. Asiaa ei meinaa uskoa todeksi eikä muut usko kun kertoo siitä. Terveyskeskuksen vastuulla on kipulääkereseptien kirjoittaminen. Kokemattomuus pistää helposti jahtaamaan ja epäilemään sairasta ihmistä. Tk:n vastuulla on myös lääkitys kirurgien jäljiltä, mikä kuulostaa jopa vielä hurjemmalta.

Ei näytä puhelinpalvelu parantuneen terveysasemalla. Oli siellä sitten Kieku tai Kaiku vastaamassa. Sama pätkivä, rahiseva jonotus. Musiikki soi eikä kukaan vastaa! Korjatkaa edes jonotusmusiikin nauha! Kyllästynyt jonottaja

Urheilubyrokratian, urheilujohtajien ja urheilupaikkojen yletöntä julkista rahoitusta on nopeasti vähennettävä. Urheilujohtajat eivät kuulu kaupungin toimialaan. Kilpaurheilu ei kiinnosta nuoria. Urheilurahoitus on siirrettävä elävän luonnon suojeluun. Luonto tarjoaa maksuttoman liikuntaympäristön.

EU:n uusi energiatehokkuusdirektiivi puuttuu ihmisten yksityisyydensuojaan pakottamalla meidät kalliisiin kotien remontteihin! Asumme väärässä paikassa pohjoisessa ja joudumme siitä maksamaan. Tukitaan ovet, ikkunat, katot ja hetken päästä asumme hometaloissa. Olisiko jo aika irtautua EU:sta ja ottaa päätöksenteko takaisin suomalaisille?

Olisiko puolueilla ryhtiä kertoa ennen vaaleja, kuinka paljon sallivat käytettävän suomalaisten rahaa talkoisiin Ukrainassa? Ja sehän on sitä velkarahaa.